Blach Communication

Blach Communication er et kommunikationsbureau med base i hjertet af Aarhus, og vi er stolte af at være en del af en region og by med ambitioner om at agendasætte vores historie, kultur og innovationskraft på det europæiske kulturatlas. 

  

Vi hjælper virksomheder og brands med at fortælle deres historie og formidle den videre ud på mediescenen via analoge, digitale og sociale medier - en klar fortælling, som kan formes forskelligt alt efter de platforme, den bringes i spil på.
Blach Communication holder fast i den røde tråd, som skaber synergi og overensstemmelse i din kommunikation, og vi sørger for, at din virksomhed og dit brand er til stede på de platforme, der giver mest mening i forhold til dine kunder, forbrugere, samarbejdspartnere, forhandlere og B2B-kunder.

 

Vi har erfaring med mange emner, men vores primære arbejdsområder er fødevarer & gastronomi, design, byggeri & arkitektur samt sundhed & velvære.

 

Vi ser stor værdi i den gode relation – både til vores kunder, samarbejdspartnere og til medierne. Derfor har vi gennem mange år bygget relationer til medier, bloggere og influenter og sørger for, at din virksomhed, dit brand og dit produkt bliver omtalt. Vi giver dig overblikket og hjælper med at gøre dig fortjent til værdifulde omtaler, følgere og anbefalinger.